Monday, May 28, 2012

Aleanca Kuq e Zi duhet

Alban Daci


Aleanca Kuq e Zi duhet:


 - T’i mbrojë fshatarit prodhimin bujqësor 
- Të ndihmojë e të ringrejë industrinë e vendit dhe të mbrojë prodhimin e saj
 - Konsumatorit duhet t’i mbrojë prodhimet e konsumit 
- Mësuesve, policëve dhe mjekëve duhet t’u rris rrogat 
- Të mëshuarve t’u rris pensionet dhe t’u garantojnë shërbimet sociale të kujdesit 
- Të stimulohet e të mbrohet tregtia 
- Të ul tarifat e transportit 
-Të ul kryesisht taksat për bizneset e vogla dhe të mesme 
- Të promovojë turizmin malor, detar, kulturor e historik
 - Të mbrojë e të promovoj identitetit kombëtar jo vetëm Brenda, por edhe Jashtë 
- Të angazhohet e të përmbush kauzën e drejtë të shqiptarëve për t’u bashkuar në një Shtet të vetëm.
 - Të kristalizojë e të forcojë sistemin demokratik në vend. Liritë e të drejtat e njeriut janë të shenjta e të pacenueshme. Vota është e shenjtë dhe baza e demokracisë. Jeta e njeriut është e shenjtë dhe e pacenueshme
 - Të reformojë sistemin e drejtësisë. Ligjet krijohen nga njerëzit dhe duhet të jenë në mënyrë të barabartë e të pa diskriminuar për të gjithë njerëzit, etj etj. 


 Aleanca Kuq e Zi i ka burimet njerëzore, mbështetjen popullore dhe vullnetin politik për të bërë realitet. Të gjithë së bashku meritojmë më shumë!