Friday, August 24, 2012

Njoftim- Sekretari për Arsimin, Aleanca Kuq e ZI


Alban Daci, Sekretar për Arsimin tek Aleanca Kuq e Zi, javën që vjen do të ketë një takim të rëndësishëm me një senator italian, me të cilin do të diskutohet mohimi i të drejtës se votës së emigrantëve, situata politike në vend, kodi zgjedhor, çështja e kufijve ujore me Greqinë dhe mundësia e një bashkëpunim real mes Italisë e Qeverisë Kuq e Zi që do te qeveris pas 2013. Z. Daci është në kontakte dhe se shpejti mund te ketë takime edhe me eurodeputetë  kanë peshë të rëndësishme në institucionet e BE.