Wednesday, May 15, 2013

Ditar fushate

Sot, kalova një ditë të mrekullueshme me qytetarët e ndershëm dhe të thjeshtë të Nj.11 në Tiranë,  ku jam edhe kandidat për Deputet. Me ta shkëmbeva opinione për situatën aktuale politike, ekonomike dhe sociale dhe gjithashtu folëm edhe për programin që ka AK dhe përgjigjet që ofron ajo për të gjitha problematikat. Në sytë e tyre lexova, se ato mezi presin një brez të ri  KuqeZi që t'i qeveris dhe t'i ndriçojë nga skëterra ku ndodhen. Aleanca Kuq e Zi do të jetë kudo, në rrugë, në shpi e kudo ku ka qytetarë të  ndershëm. Terri mediatik nuk na pengon në rrugën e fitores së madhe të 23 qershorit! Me respekt Alban Daci.