Tuesday, April 30, 2013

Dua t'u drejtohem te gjithe te rinjve

Alban Daci

Shume prej jush per shkak te politikes se vjeter u larguat nga Shqiperia.
Shume prej jush u diplomuat me shume veshtiresi, por silleni prap rrugeve dhe pa te ardhme po per shkak te politikes se vjeter. 
Shume prej jush e duan Shqiperine si Europa, por politika e vjeter vetem e ka larguar nga ajo.
Shume prej jush duan qe shqiptaret te jene te bashkuar, por politika e vjeter i percau ata.
Shume prej jush duan mireqenie, por politika e vjeter solli mjerim.
Shume prej jush i duan pyjet dhe mjedesin, por politika e vjeter i preu dhe i dogji. 
Shume prej jush duan te kene nje shtepi, politika e vjeter thote blijeni 100 mije euro me nje rroge mujore prej 400 euro.
Shume prej jush duan te studiojne, por politika e vjeter i mundeson diplome cdo gomari qe ju konkurron ne menyre te pandershme vendin e punes me ju. 
Shume prej jush duan te jene te sigurt, politika e vjeter po i vret te rinjte ne per bare dhe restorante.
Deshironi t'i ndeshkoni politikanet e vjeter qe ju prishen endrrat? Hajdeni tek AK!
Deshironi te pastroni Shqiperine nga plehrat qe roberuan jeten e prinderve tuaj? Hajdeni tek Ak!
Deshironi qe Shqiperia te jete Demokratike? Hajdeni tek AK!
E deshironi Shqiperine pa Berishen, Ramen, Meten dhe Dulen? Hajdeni tek AK!
Ju keni mundesi te jeni ashtu sic e meritoni. 
Zgjidhni AK, te ardhmen tuaj dhe te cdo shqiptari!