Wednesday, October 10, 2012

Sekretariati i Arsimit i Aleancës Kuq e Zi takohet me studentët: prezanton “Platformën Kuq e Zi të Arsimit”Ardit Sina
Zëdhënës i DAKZ (Departamentit të Arsimit Kuq e Zi)

Sekretariati  i Arsimit i Aleancës Kuq e Zi,  drejtuar nga dr. Alban Daci, Sekretar për Arsimin i Aleancës Kuq e Zi organizoi një takim me studentë të universiteteve shqiptare, të cilëve u prezantoi “Platformën Kuq e Zi të Arsimit” dhe i ftoi ata të bëhen pjesë e saj për të qenë protagonistë të rëndësishëm në implimentimin e saj.
Studentët e pranishëm pasi morën fjalën e tyre, u shprehën entuziastë nga prezantimi i “Platformës Kuq e Zi të Arsimi” si dhe falendëruan organizatorët e këtij takimi.
 Studentët e pranishëm pranuan t’i bashkëngjiten Aleancës Kuq e Zi, të vetmes forcë politike në vend, e cila përfaqëson një vizion të ri politik për të ardhmen e vendit dhe për herë të parë të rinjtë e shkolluar brenda dhe jashtë vendit janë protagonisë kryesor të inciativave politike e patriotike që AK ka ndërmarrur e do të ndërmarr.
Sekretariati i Arsimit po bën konsultime me specialistët më të mirë në vend dhe po bashkëpunon ngushtë edhe me studentët dhe shoqatat studentore për të sjellë risi në reformimin e Arsimit shqiptar, që sot ndodhet ndoshta në ditë më të errëta të tij që nga shpallja e Pavarësisë.