Tuesday, October 9, 2012

Berisha: 50% me 50% apo 50% pa 50%?

Alban Daci


 
 Regjimit Berisha deri tani i ka ardhur fundi në masën 50% për shkak:
 
 - Dështimit të integrimit
- Mos shpërblimit të burgosurve politik+grevës së urisë që ato po bëjnë
 - Krizës të thellë ekonomike dhe daljes të borxhit publik nga limitet e caktuara
-Shitjes së territoreve kombëtare
- Dështimit të zgjidhjes së problemit të pronësisë
 - Korrupsionit galopant
 - Politikës imorale
- Shitjes së pasurive kombëtare
- Shkatërrimit të Arsimit
- Sulmit të pushteteve të pavarura duke i bërë të varura vetëm në dorën e një personi të vetëm
Shkatërrimit të kulturës dhe patrimonios kombëtare

  Ku mund te gjenden 50% të tjerë për ta rrezuar përfundimisht Berishën?

  - Tek Aleanca Kuq e Zi + Frontit të përbashkët qytetar
- Tek faktori ndërkombëtar
 
 Berisha dhe regjimi i tij rrezohen vetëm duke zbatuar formulën 50% me 50%.