Friday, October 19, 2012

Bathorja Kuq e ZiAlban Daci

Sot në një takim madhështorë, Aleanca Kuq e Zi në Bathore mandatojë Sekretarët Politikë për seksionet e kësaj zone. 
Të pranishëm në këtë takim në nivelin e lartë drejtues të Aleancës Kuq e ZI ishin: Adriatik Lapaj- Kryetari i Forumit Rinor, Lumturi Raktoceri-Sekretare për Çështjet Sociale e të Punës, Dr. Alban Daci- Sekretar i Arsimit, prof. Myslim Pashaj- Sekretar i Përgjithshëm dhe vetë Kryetari z. Kreshnik Spahiu.  
Dr. Alban Daci në fjalën e tij ndër të tjera tha:... Aleanca Kuq e Zi lindi si shpresa e madhe për shqiptarë pas një dëshpërimi 22 vjeçar. Të gjithë se bashku ta bëjmë në 2013 Shqipërinë vetëm Kuq e Zi... 
Ndërsa Kryetari z. Spahiu nënvizojë:...Bathorja dhe Kamëza do të jenë një uragan i vërtetë dhe do t’i bashkohen karvanit që do të hyr në histori për të shkuar drejt Morinës, ku do të bashkohen shqiptarët me shqiptarët, duke rrëzuar murin e padrejtësisë historike që na ndanë.