Saturday, March 31, 2012

Tubimi i AK sot në Kavajë

Sot Aleanca Kuq e Zi realizoi një tubim madhështor në Kavajë. Pikërisht në qytetin e Ushtar Kavajës (Indrit Cara) për te kujtuar 12 vjetorin e rënies së tij heroike në Kosovë. Sot, Aleanca Kuq e Zi hapi një shprese të re në shoqërinë shqiptare. Shpresën e ndryshimit ose të asaj që vetë z. Kreshnik Spahiu e quajti "Pranverë Shqiptare". Sot mori fundi dimri i madh 22 vjeçar i mbuluar me njerëz antikombëtarë që pikërisht, sot në ditën përkujtimore të Indrit Carës, preferuar të përuleshin bashkë me tradhtarin Dule përballë flamurit grek. Ato sot në këtë ditë të shënuar, nuk preferuan të këndonin himnin kombëtar, por të thurnin referate për Dulen dhe grekët. Megjithatë, sot Kavaja e dha përgjigjen e saj ashtu si 22 vjet më pare: Demokracia do të bëhet vetëm nga shqiptaret. Këtë mision të shenjte e ka marr si obligim për ta kryer Aleanca Kuq e Zi.