Monday, November 5, 2012

28 Nëntor të gjithë shkojmë në Morinë


Me datë 28 Nëntor, të gjithë ne shqiptaret që për një shekull jemi nda padrejtësisht mes veti, që kemi gjakun e kuq dhe shqiponjën përkrenare të zezë duhet të shkojmë bashkë me Aleancën Kuq e Zi në Morinë e ta shembim murin që na ndan dhe të themelojnë me rastin e 100 Vjetorit fillimin e historisë së bashkimit. Të bashkuar jemi më të fortë, më të sigurt dhe më të barabartë me popujt e tjerë të Rajonit.